Greater vacatures

Still looking for the perfect job

All great things start small.  cropped-greater-logo

power girl greaterGeloof je in een organisatie die zo succesvol wordt als de handen die haar dragen? Vind je dat jij  de organisatie tot ongekende hoogte kan tillen? Wil jij meewerken aan het leveren van kwaliteit, toewijding, betrokkenheid en aan het succes van Greater en dat dit het resultaat is van jouw inspanning?  Daarom sta jij bij ons centraal!  power boy 1

Het is onze missie om onze klanten te laten meeprofiteren van jou en ons succes. Dit doen we door het bieden van innovatieve ICT-oplossingen.  Zo dragen wij bij  aan de stabiliteit en continuïteit van organisaties. Door onze flexibele mentaliteit kunnen wij goed anticiperen op de aanhoudende veranderingen in de huidige arbeidsmarkt. Onze strategie is gebaseerd op het blijvend investeren in de klant en jou. Op deze wijze maken wij het verschil voor onze opdrachtgevers. Het zit in de DNA van Greater om net even een stapje harder te lopen. Alle partijen zullen hier in positieve zin van profiteren, waardoor er een win-win-situatie ontstaat.

GREAT YOU’RE HERE14
WE HAVE BEEN LOOKING FOR YOU!

Herken je jezelf in het bovenstaande dan weten we dat je leuk zal vinden om te werken voor Greater. Greater zoekt jou die ‘ICT ademt’, hart voor de zaak heeft en wel van een uitdaging houdt. Wij zijn dus op zoek naar jou!  De koffie staat voor je klaar.

Wij staan voor een persoonlijke en gelijkwaardige omgang, waarbij flexibiliteit voorop staat bij de wensen of ambities van de medewerker. In je eentje kan je Great zijn, maar samen ben je Greater!

Together we are greater, working alone can be great but together we are Greater

 

Ben je enthousiast geworden na het bekijken van onze website? Dan willen wij heel graag met jou in gesprek gaan! Vul het contactformulier in, dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Direct actie? Bel dan zelf rechtstreeks met één van onderstaande telefoonnummers. 

Sales: +31 (0) 85 303 6423,  Backoffice: +31 (0) 85 303 6428